Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

На допомогу громаді села Лазірки стали представники з ОБСЄ

В четверг 16  березня 2017 року в село Лазірки для зустрічі з громадою прибув спостерігач з ОБСЄ Вінсан Годбійон, для того щоб обєктивно оцінити ситуаці яка склалася через роботу протруювального цеху насіннєвого заводу СТОВ «Вишневе Агро» групи компаній «Кернел».       

Нагадуємо, що дане підприємство розміщене безпосередньо на території села та проводить обробіток посівного матеріалу невідомими нам хімічними сполуками. Лабораторні аналізи неодноразово виявляли хімічні речовини, які заборонені до використання, але агропідприємство цілком очікувано заперечує свою провину та застосування агресивних сполук в своїй діяльності.

 Громада розповіла Вінсану свою проблему, наводячі аргументовані факти. Натомість спостерігач пообіцяв обєктино зібрати інформацію та повідомить про дану проблему своїм керівникам в організацію з безпеки та співробітництв в Європі.

Громада вірить, що про їню проблему почують представники усього світу. 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *