Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

У селі Лазірки, Оржицького району, Полтавської області сталася пожежа в лісі. Ніхто не постраждав.

У селі Лазірки, Оржицького району, Полтавської області

сталася пожежа в лісі. Ніхто не постраждав.

Пожежу вдалося локалізувати. Однак через сильні пориви вітру час від часу виникали нові осередки полум'я. Тому рятувальники додатково здійснили проливку території.

Зі слів сільського голови Олександра Ковальова: « Причиною виникнення пожежі у лісі, є байдужість і безтурботне ставлення до природи: кинуті в суху траву недопалки та непогашені сірники, а також дитячі пустощі з вогнем.»

Шановні односельці!
Лісова пожежа - це жахливе явище. Якщо нехтувати протипожежними правилами та безтурботно ставитися до вогню, то кількість пожеж може зрости. Гасити їх буде складніше та із звичайного явища пожежа може перерости в стихійне лихо. Це завдасть великої шкоди не тільки народному господарству, але й екології. Будьте обережні з вогнем у лісі. Бережіть «зелені легені» планети від пожеж!

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *