Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Сільський голова Олександр Ковальов взяв участь у спільному засіданні  координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування.

Обговорено важливі питання сьогодення району

6 квітня 2017 року відбулося спільне засідання  Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та постійної комісії районної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, забезпечення законності, охорони свобод і законних інтересів громадян та інформаційної сфери.

На розгляд присутніх внесені питання «Про співпрацю органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами району, спрямовану на зміцнення законності,  забезпечення правопорядку, захист прав і свобод громадян» та «Про проведення на території Оржицького району заходів в рамках щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».

З інформаціями щодо роботи правоохоронних органів району виступили начальник Оржицького відділення  поліції Лубенського відділу ГУНП в Полтавській області Євгеній Карпець,  начальник Оржицького відділу  Лубенської місцевої прокуратури Полтавської  області, юрист  І класу Сергій Бабій. Особливу увагу приділено питанням забезпечення охорони громадського порядку і боротьбі зі злочинністю в населених пунктах району, роботі дільничних інспекторів, утворенню громадських формувань з охорони правопорядку, налагодженню співпраці дільничних інспекторів поліції з посадовими особами органів місцевого самоврядування, дотриманню правил дорожнього руху.  Представники правоохоронних органів налаштовані на тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування у питаннях боротьби зі злочинністю та профілактики правопорушень на  території району.

Далі голова районної ради Володимир Козина націлив присутніх на проведення заходів у рамках щорічної всеукраїнської   акції «За чисте довкілля», наголосивши, що це стало  доброю традицією, яка відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища. З інформацією по даному питанню виступила виконуюча обов’язки начальника управління Держпродспоживслужби в Оржицькому районі Тетяна Сиса.

Було окреслено комплекс  дій, спрямованих на поліпшення стану навколишнього природного середовища, благоустрою, озеленення і приведення у належний санітарний стан територій населених пунктів району, прибудинкових та закріплених за установами територій, ліквідацію несанкціонованих сміттєзвалищ побутових відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан кладовищ та інших місць поховань. До участі у заходах по впорядкуванню та приведенню до належного санітарного стану населених пунктів району залучити працівників підприємств, установ усіх форм власності, представників громадських організацій та всіх небайдужих громадян. З цією метою прийнято звернення районної ради та органів місцевого самоврядування району до жителів Оржиччини.

Активну участь у обговоренні питань взяли депутати районної ради Микола Чепа, Аліна Храпаль, сільські голови Сергій Несен, Мирослав Боговик, Ганна Кириленко, Віра Шупортяк, Василь Граб, Василь Кулик, Людмила Сазонюк, Руслан Почома, Олександр Ковальов та інші.

Далі при голові райдержадміністрації відбулася нарада, на якій з сільськими селищними головами району були розглянуті питання про проведення тренування (занять) з адміністрацією пункту збору сільської, селищної ради в діях під час мобілізації, про Порядок організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 07.12.2016 № 921, про пожежну безпеку в екосистемах району, про заходи з організації виконання Плану робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг загального користування, доріг та вулиць комунальної власності в населених пунктах на 2017 рік та залучення коштів з інших джерел на ремонт доріг району, про залучення коштів сільських, селищних бюджетів на виконання районних 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *