Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

В ЛАЗІРКІВСЬКІЙ АМБУЛАТОРІЇ СТАЛО ТЕПЛО!

28 лютого ц.р. у с. Лазірки урочисто перерізали стрічку, відкриваючи нову теплогенераторну, яка опалюватиме приміщення Лазірківської амбулаторії, швидкої допомоги та Оржицького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Працівники установ вже пересвідчилися у перевагах новобудови, бо і в кабінетах тепло, і по коштах ощадливо. Економія спожитого газу становить більше половини того, що використовували в старій котельні.

Будівництво тривало декілька місяців та цієї зими, завдяки ініціативі сільсько голови Олександра Ковальова, голови районної ради Володимира Козини об’єкт був зданий в експлуатацію.

Будівництво цієї котельні здійснювалося коштами бюджету Лазірківської сільської ради(165 тис.грн) та районного бюджету (165 тис.грн).

Зі словом до присутніх звернувся очільник Лазірківської громади Олександр Ковальов та подякував усім хто брав участь у будівництві. Участь у заході взяли головний лікар КП «Оржицький цент медико-санітарної допомоги» Григорій Ворона, начальник Оржицької дільниці ВАТ „Лубнигаз” Григорій Рибачов, завідувач Лазірківської амбулаторії Надія Суркова та інші.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *