Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Сьогодні 31 травня 2017 року у Лазірківському дошкільному навчальному закладі «Ромашка» відбулося незабутнє свято – випускний.

Перший випускний
Сьогодні 31 травня 2017 року у Лазірківському дошкільному навчальному закладі «Ромашка» відбулося незабутнє свято – випускний.

Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

Шістнадцять дошкільнят із своїми мріями і уподобаннями, які вміють читати і рахувати, співати і танцювати, дружити і допомагати залишили стіни рідного садочка. Діти подарували батькам, працівникам садочка, гостям святковий настрій.

Випускників вітали їх вихователь Тещенко Надія Іванівна, адміністрація дошкільного закладу, молодші вихованці, батьки, вчителі.

На згадку про садочок випускники отримали дипломи від завідувача ДНЗ Кіндрицької Нелі Володимирівни.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження від свята залишаться у наших випускників на все життя!

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *