Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

УВАГА ШАХРАЇ!!!

УВАГА ШАХРАЇ!!!
Вчора 19 травня 2017 року в селі Лазірки було затримано групу осіб,які начебто з доволу здійснювали перевірку димоходів. При перевірці було з'ясовано, що дане підприємство ніде не зареєстровано і не має право здійснювати дані роботи.

Шановні односельці повідомляємо вам. що на території Лазірківської сільської ради провірку димоходів здійснює ПП "Дмитренко" з смт. Оржиці в якого є вісі необхідні дозволи..

Тож Лазірківська сільська рада звертається до Вас: Шановні, дізнайтеся хто особисто обслуговує Вас чи ваш населений пункт і ніякого іншого "доброзичливця" в свій дім не впускайте. Тому будьте обачними та обережними. Краще перестрахуйтеся, щоб потім не шкодувати за кровно заробленими заощадженнями.

Про подібні випадки повідомляйте в сільську раду чи в поліцію 1-02.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *