Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

ДОГОВІР ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД У ФОРМІ СПІЛЬНОГО ФІНАНСУВАННЯ (УТРИМАННЯ) ПІДПРИЄМСТВ,УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ КОМУНАЛЬНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ «ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДИ»

Новооржицька селищна рада
виносить для громадського обговорення проект ДОГОВОРУ

ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД У ФОРМІ СПІЛЬНОГО ФІНАНСУВАННЯ (УТРИМАННЯ) ПІДПРИЄМСТВ,УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ КОМУНАЛЬНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ«ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДИ»

між Лазірківською, Вишневою, Воронинцівською, Черевківською сільськими радами та Новооржицькою селищною радою.
З повним текстом проекту договору можна ознайомитися на офіційному сайті Лазірківської сільської ради за посиланням http://lazirky.rada.org.ua/ та на офіційному сайті Оржицької районної ради.
Зауваження та пропозиції приймаються за адресою: 
смт. Новооржицьке. вул. Центральна,4
тел. (05357)92690

Селищний голова
Володимир Петрович Недбайло

 

ДОГОВІР

ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД У ФОРМІ СПІЛЬНОГО ФІНАНСУВАННЯ (УТРИМАННЯ) ПІДПРИЄМСТВ,УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ КОМУНАЛЬНОЇ ФОРМИ ВЛАСНОСТІ

«ЦЕНТР БЕЗПЕКИ ГРОМАДИ»

 

с. Новооржицьке                                                  «____» ____________20__ року

 

Територіальна громада селища Новооржицьке, через Новооржицьку селищну раду в особі голови Недбайла Володимира Петровича, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», яка надалі іменується Сторона-1,

територіальною громадою села Лазірки через Лазірківську сільську раду в особі сільського голови Ковальова Олександра Олександровича, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», яка надалі іменується Сторона-2,

територіальною громадою села Воронинці, через Воронинцівську сільську раду в особі голови Почоми Руслана Миколайовича, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», яка надалі іменується Сторона-3,

територіальною громадою села Черевки, через Черевківську сільську раду в особі голови Кириленко Ганни Андріївни, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», яка надалі іменується Сторона-4,

територіальною громадою села Вишневе, через Вишневу сільську раду в особі голови Гарбуз Валентини Миколаївни, що діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», яка надалі іменується Сторона-5, а разом іменуються Сторони або суб’єкти співробітництва, уклали цей Договір про таке.

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Під час підготовки проекту договору про співробітництво у частині реалізації спільного проекту вимоги, передбачені статтями 5-9 Закону України «Про співробітництва територіальних громад»..

1.2. Підписанням цього Договору Сторони підтверджують, що інтересам кожної з них відповідає спільне і узгоджене співробітництво у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва підприємств, установ або організацій спільної власності – інфраструктурних об’єктів.

1.3. У процесі співробітництва Сторони зобов'язуються будувати свої взаємовідносини на принципах законності, добровільності, рівноправності, прозорості та відкритості, взаємної вигоди та відповідальності за результати співробітництва.

 

2. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

2.1. Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про співробітництво територіальних громад», Кодексу цивільного захисту України, з метою забезпечення ефективного використання ресурсів територіальних громад на основі спільного застосування наявних в одній із суб’єктів співробітництва об’єктів комунальної інфраструктури сторони домовилися, згідно з цим договором, спільно фінансувати (утримувати) «Новооржицьку місцеву пожежну охорону» (далі – Об’єкт), право комунальної власності на яке належить Стороні-1.

 

3. ФІНАНСУВАННЯ (УТРИМАННЯ)ОБ’ЄКТА

3.1. Фінансування Проекту здійснюється відповідно до вимог пункту 7 статті 75 та статті 93 Бюджетного кодексу України за рахунок коштів місцевих бюджетів Сторін або за рахунок інших джерел фінансування не заборонених законодавством.

Вартість фінансування (за цінами на дату укладання договору) складає – 667,300 грн., з яких:

Сторона-1 – 144,936 грн.,

Сторона-2- 197,890 грн.,

Сторона-3- 90,138 грн.,

Сторона-4- 54,516 грн.,

Сторона-5- 179,820 грн.,

 

3.2 Обсяг співфінансування даного Проекту для кожної Сторони може бути встановлений відповідно до пропорційної кількості мешканців територіальної громади.

3.3. Координація діяльності суб’єктів співробітництва здійснюється Стороною-1; зміни до умов реалізації Договору, представництво інтересів сторін даного Договору в державних і недержавних організаціях; зміни до умов реалізації даного Проекту обговорюються Сторонами на спільних засіданнях, що ініціюються Стороною - 1; Сторона – 2, Сторона – 3, Сторона – 4, Сторона – 5 мають право звернутися до Сторони – 1 з пропозиціями по вдосконаленню реалізації даного Проекту.

3.4. Сторона – 1 подає до Мінрегіону відповідно до статті 17 Закону України «Про співробітництво територіальних громад» звіт про здійснення співробітництва, передбаченого цим Договором.

 

4. НАДАННЯ (ВИРОБНИЦТВА) ОБ’ЄКТОМ ПОСЛУГ (ПРОДУКЦІЇ) ДЛЯ СУБ’ЄКТІВ СПІВРОБІТНИЦТВА

4.1. Умови щодо надання (виробництва) Об’єктом послуг (продукції) для суб’єктів співробітництва:

- забезпечення постійної готовності сил і засобів МПО до ліквідації надзвичайних ситуацій;

- запобігання виникненню пожеж та нещасним випадкам під час пожеж;

- гасіння пожеж, рятування людей, надання допомоги у разі ліквідації наслідків інших надзвичайних ситуацій;

- надання з використанням спеціальних аварійно-рятувальних засобів допомоги громадянам (населенню) у разі виникнення подій у побуті, які загрожують їхньому життю і здоров'ю або можуть завдати матеріальної шкоди;

- організація відновлювальних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

5. РОЗПОДІЛ МІЖ СУБ’ЄКТАМИ СПІВРОБІТНИЦТВА ОТРИМАНИХ ДОХОДІВ ТА МОЖЛИВИХ РИЗИКІВ, ПОВ’ЯЗАНИХ З ДІЯЛЬНІСТЮ

ОБ’ЄКТА

  1. Доходи, отримані за результатами діяльності Об’єкта, розподіляються:

5.1.1. Об’єкт не є прибутковою організацією

 

  1. Ризики, пов’язані з діяльністю Об’єкта, розподіляються:

 5.2.1. рівномірно між Сторонами договору.

 

6. ЗВІТУВАННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ ОБ’ЄКТА

 

6.1. Об’єкт 25 числа кожного місяця звітує перед суб’єктами співробітництва про результати своєї діяльності та використання ресурсів, у тому числі фінансових, за формою, наведеною у додатку до цього Договору.

 

 

7. ПОРЯДОК НАБРАННЯ ЧИННОСТІ ДОГОВОРУ, ВНЕСЕННЯ

ЗМІН ТА/ЧИ ДОПОВНЕНЬ ДО ДОГОВОРУ

7.1. Цей Договір набирає чинності з «____» ___________20____року  відповідно до вимог статті 9 Закону України «Про співробітництво територіальних громад».

7.2. Зміни та/чи доповнення до цього Договору допускаються лише за взаємною згодою Сторін і оформляються додатковим договором, який є невід'ємною частиною цього Договору.

7.3. Внесення змін та/чи доповнень до цього Договору здійснюється в тому ж порядку як і його укладення.

 

8. ПРИПИНЕННЯ ДОГОВОРУ

8.1. Цей Договір припиняється у разі:

8.1.1. закінчення строку його дії;

8.1.2. досягнення цілей співробітництва;

8.1.3. невиконання суб’єктами співробітництва взятих на себе зобов’язань;

8.1.4. відмови від співробітництва однієї із Сторін, відповідно до умов цього Договору, що унеможливлює подальше здійснення співробітництва;

8.1.5. банкрутства утворених у рамках співробітництва підприємств, установ та організацій комунальної форми власності;

8.1.6. нездійснення співробітництва протягом року з дня набрання чинності цим Договором;

8.1.7. прийняття судом рішення про припинення співробітництва.

8.2. Припинення співробітництва здійснюється за згодою Сторін в порядку, визначеному Законом України «Про співробітництво територіальних громад», та не повинно спричиняти зменшення обсягу та погіршення якості надання послуг.

8.3. Припинення співробітництва Сторони оформляють відповідним договором у кількості 6-ть примірників, кожен з яких має однакову юридичну силу.

Один примірник договору про припинення співробітництва надсилається Мінрегіону упродовж 7 робочих днів після підписання його Сторонами.

 

9. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ТА ПОРЯДОК РОЗВ’ЯЗАННЯ

СПОРІВ

9.1. Усі спори, що виникають між Сторонами з приводу виконання умов цього Договору або пов’язані із ним, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами, а у випадку недосягнення згоди між ними - у судовому порядку.

9.2. Сторони несуть відповідальність одна перед одною відповідно до чинного законодавства України.

9.3. Сторона звільняється від відповідальності за порушення зобов’язань за цим Договором, якщо вона доведе, що таке порушення сталося внаслідок дії непереборної сили або випадку.

9.4. У разі виникнення обставин, зазначених у пункті 6.3. цього Договору, Сторона, яка не може виконати зобов'язання, передбачені цим Договором, повідомляє інші Сторони про настання, прогнозований термін дії та припинення вищевказаних обставин не пізніше 7 днів з дати їх настання і припинення. Неповідомлення або несвоєчасне повідомлення позбавляє Сторону права на звільнення від виконання своїх зобов'язань у зв’язку із виникненням обставин, зазначених у пункті 6.3. цього Договору.

 

7. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

10.1. Усі правовідносини, що виникають у зв’язку і виконанням цього Договору і не врегульовані ним, регулюються нормами чинного законодавства України.

10.2. Цей Договір укладений на 8-х аркушах у кількості 6-ть примірників, з розрахунку по одному примірнику для кожної із Сторін та один примірник для Мінрегіону, які мають однакову юридичну силу.

10.3. Сторона-1 надсилає один примірник цього Договору до Мінрегіону для внесення його до реєстру про співробітництво територіальних громад упродовж 7 робочих днів після підписання його.

 

 

 

 

 

 

 

 

11. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ ТА ПІДПИСИ СТОРІН

Сторона -1:

Новооржицька селищна рада,

Юридична адреса: 37714, Полтавська область, Оржицький район, смт. Новооржицьке, вул.Центральна,4

тел. (05357)92690

Банківські реквізити:

 р/р 21421000500359

ГУДКСУ у Полтавськый обл.

МФО 831019

ЄДРПОУ 24833223

Голова Новооржицької селищної ради  – Недбайло Володимир Петрович

 

________М.П. «___»__________2018

 

 

Сторона -2:

Лазірківська сільська рада,

Юридична адреса: 37710, Полтавська область, Оржицький район,

 с. Лазірки, вул. Широка,25

тел. (05357)94380

Банківські реквізити:

р/р 31425000500366

ГУДКСУ у Полтавській обл.

МФО 831019

ЄДРПОУ 25155554

Голова Лазірківської сільської ради

Ковальов Олександр Олександрович

 

 

________М.П. «___»__________2018

 

Сторона -3:

Воронинцівська сільська рада,

Юридична адреса: 37711, Полтавська область, Оржицький район,

с. Воронинці, вул. Центральна,12

тел. (05357)98342

Банківські реквізити:

 р/р 31421000500360

ГУДКСУ у Полтавській обл.

МФО 831019

ЄДРПОУ 24833213

Голова Воронинцівської сільської ради – Почома Руслан Миколайович

 

 

________М.П. «___»__________2018

 

 

Сторона -4:

Черевківська сільська рада,

Юридична адреса: 37710, Полтавська область, Оржицький район,

с. Черевки, вул. Центральна,13

 тел. (05357)98142

Банківські реквізити: 

р/р 31426000500376

ГУДКСУ у Полтавській обл.

МФО 831019

ЄДРПОУ 24833207

Голова Черевківської сільської ради – Кириленко Ганна Андріївна

 

 

________М.П. «___»__________2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сторона -5:

Вишнева сільська рада,

Юридична адреса:37712, Полтавська область, Оржицький район,

 с. Вишневе, вул.Травнева,17

 тел. (05357)93492

Банківські реквізити: 

р/р 31426000500365

ГУДКСУ у Полтавській обл.

МФО 831019

ЄДРПОУ 24833319

Голова Вишневої сільської ради – Гарбуз Валентина Миколаївна,

 

_______М.П. «___»___________2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *