Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Лазірківчани гучно і весело відсвяткували  свято Івана Купала.

Лазірківчани гучно і весело відсвяткували  свято Івана Купала. Гуляли всі — від найменших дітей до вже  поважних за віком людей, часто можна було побачити цілі родини у повному складі. Українські народні пісні, танці біля сцени і навколо вогнища, Купайло і Марена, вінки — все це можна було тут побачити, треба було лише встигати за всім. І звичайно ж, була можливість перестрибнути вогнище.

З привітальним словом  до присутніх звернувся сільський голова Олександр Ковальов, який побажав односельцям жити в парі, а в кого немає пари в Купальську ніч знайти пару або хочя б папороть і то буде добре! 

Крім купальського дійства до глибокої ночі працювали магазинчики з їжею та напоями, гриміли і скрипіли атракціони. Людський потік постійно рухався по парку — дорога — їжа і до їжі — вогонь — знову сцена. Часом, коли починалися яскраві виступи, наприклад колективу “БАРВИ”  — потік збігався докупи і складалося враження, що тут ледь не все місто. Після цього він знову розтікався у різних напрямках.

А взагалі то свято Івана Купала в Лазірках вдалося!!!!


 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *