Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лазірківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 25155554) був реорганізований і увійшов до складу Новооржицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

22 травня, у день Святого Миколая Чудотворця, село Лазірки Оржицького району відзначило 427- й День Народження.

22 травня, у день Святого Миколая Чудотворця, село Лазірки Оржицького району відзначило 427- й День Народження.

На центральному майдані села — навпроти сільської ради —зібралися десятки жителів Лазірок. Тут відбулося велике театралізоване дійство під назвою: «Тобі, рідне село, натхнення й талант». Відкрилося воно «Піснею про Лазірки». До речі, музику до неї написав колишній  голова села Василь Ільченко, а слова колишній голова села Михайло Юркевич.

З Днем села лазірківчан привітав голова села Олександр Ковальов, який побажав землякам доброго здоров’я, гарного настрою, всіляких успіхів, безлічі приємних несподіванок і сюрпризів, здійснення більшості бажань та подарував в дарукок жителям чудову пісню в власному виконнані.

Також на свято привітати Лазірківську громаду завітали голова Оржицької РР Володимир Козина,  Голова Оржицької РДА Олена Кражан та депутат Полтавської обласної ради Руслан Ляшко

Треба  відзначити, що приємних несподіванок на цьому святі було дуже багато. Зокрема, вшановано найстарішого та наймолодшого жителів села. Без подарунків не залишилися сімейні пари, які шістдесят, п’ятдесят, двадцять п’ять років тому стали на весільний рушник.

 

Все це супроводжувалося чудовими пісенними і танцювальними номерами, які виконували місцеві самодіяльні митці та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості та гості свята колективи з Хорольського та Оржицького району.

  

  

 

Бажаючі могли цього дня посмакувати на свіжому повітрі козацькою кашею, шашликами, медовухою...

Вечірня дискотека завершувала святкові дійства. Під веселі мелодії молодь майже до півночі розважалася в центрі села. Настрій у всіх був чудовий. День села Лазірки став спільним, об’єднуючим дійством для усієї громади.

  

  

 

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *